Linkedin YouTube

MSK Klinikken

Idrettsfysioterapi

Hva er idrettsfysioterapi ?

For rask tilgang til Idrettsfysioterapi og spesialister i idrettsfysioterapi anbefaler vi vår daglige samarbeidspartner Fredrikstad Idrettsmedisin AS. Sammen med FRIM består vår idrettsfysioterapi av undersøkelse, vurdering og behandling av skader, patologi og funksjonsforstyrrelser i muskel og skjelett apparatet i relasjon til aktivitet, mosjon og idrett på både mosjon og topp nivå. Vi har tilsammen den nødvendige kompetansen til å fungere som en viktig støttespiller for både idrettslag og individualister, mosjonister og toppidrettsutøvere.

Vi oppfordrer alle idrettsutøverer som pådrar seg akutte skader å kontakte oss for undersøkelse og behandling. Våre terapeuter vil under ledelse av manuellterapeut henvise til røntgen, CT eller MR om nødvending ved mistanke om alvorlig skade, rapportere tilbake til trener eller støtteapparat og foreslå en behandlingsplan og rehabiliteringsplan for den enkelte pasient.

MSK Klinikken / FRIM har inngått avtale med Idrettens Helsesenter i Oslo. Dette er en avtale som gjør at alle idrettsutøvere over 13 år kan få rask time hos oss for vurdering av alle idrettsskader. Ta kontakt med oss via skade@frim.no eller Idrettens Skadetelefon.

De vanligste idrettsskadene vi ser på MSK Klinikken / Fredrikstad Idrettsmedisin: