Linkedin YouTube

MSK Klinikken

Trykkbølgebehandling

TRYKKBØLGEBEHANDLING / SJOKKBØLGEBEHANDLING MSK KLINIKKEN FREDRIKSTAD

MSK Klinikken tilbyr trykkbølgebehandling / sjokkbølgebehandling for sine pasienter. Vårt trykkbølgeapparat kommer fra det meget anerkjente sveitsiske selskapet Storz Medical.

Trykkbølge (også kjent som radierende sjokkbølge) er per fysiske lover ikke en sjokkbølge, men en såkalt acoustic wave, altså en trykkbølge. Denne teknologien er basert på et ballistisk prinsipp hvor kollisjon av stoffer skaper en reaksjon i vevet. Trykkbølgen skapes av en kompressor og apparatet skyter et prosjektil frem og tilbake inne i håndstykket og flytter på et stempel som treffer pasientens hud. Energien er høyest superfisialt og blir gradvis mindre når den går kjegleformet inn i vevet. Dybdeeffekten er circa ned til 4 cm (Les mer om Storz Medical og Fysiopartner her…)

Trykkbølgebehandling har hatt gode forskningsresultater den siste tiden og kan være med på løsninger i diagnoser som

Ta kontakt med en av vår manuellterapeut Svein Kristiansen)  dersom du tror trykkbølgebehandling kan være noe som du kan ha nytte av og vi gir deg en grundig undersøkelse og et ærlig svar.

Trykkbølgebehandling ved MSK Klinkken innebærer en normal og full funksjonsundersøkelse (60min) ved første konsultasjon mens oppfølgende timer inkluderer manuell behandling, trening, taping eller andre indikasjoner i tillegg til trykkbølgebehandlingen (30min). Vi anbefaler som oftest 3-5 trykkbølgebehandlinger om dette er en indisert behandlingsform.

Les mer om trykkbølge her…