Linkedin YouTube

MSK Klinikken

Vasyli Innleggssåler

Hvorfor bruker MSK Klinikken Fysioterapi & Manuellterapi Vasyli Innleggssåler?

For millioner av år siden løp mennesker rundt på sand og jord med spyd i hånda på jakt etter mat. I dag løper mennesker med støtdempende joggesko rundt i en stor verden av asfalt. Forandringene har vært  enorme og utviklingen av skotøy og såler har vært enda større. Dersom man ser på et vanlig fotavtrykk i  sanden som over ser man at pronasjon er en helt naturlig del fotens bevegelsesmønster og med dagens  skopark ser man ofte at skoene er så vel oppbygd at ingen pronasjon kan forekomme.

MSK Klinikken jobber ekslusivt med Vasyli innleggssåler da hele konseptet er å normalisere fotens funksjon som innebærer pronasjon som en vanlig bevegelse.

Vasyli innleggsåler er en dynamisk og justerbar innleggssåle som har vist seg meget effektiv mot hallux valgus, hallux limitus (nedsatt bevegelse i storetå), achilles tendinopati, plantar fascitt og andre problemstillinger relatert til fot og belastning.

Vasyli innleggssåler kommer i uttallige modeller, størrelse og til ulikt bruk. Nedenfor er noen av de vanligste modellene MSK Klinikken bruker mest.


Ta kontakt med MSK Klinikken for ganganalyse, fot&ankel undersøkelse og eventuelt tilpasning av Vasyli innleggssåler for forebygging av belastningsskader, behandling av overbelastningsproblemer eller for komfort i daglig skotøy. Priser på Vasyli såler er kr 700 pluss konsultasjon. Dette inkluderer et ubestemt antall justeringer til kunden er fornøyd.

Les mer om Vasyli ?

MSK Klinikkens informasjonsbrosjyre om Vasyli Innleggssåler

www.vasyli.no

http://www.vasyli.no/forskning/articles

www.vasylimedical.com

www.fysio1.no